30 Юли, 2024 07:00 1 180 3

ЦСКА иска да се раздели с най-скъпото си попълнение за миналото лято

  • матиас фаетон-
  • футбол-
  • цска

“Армейците” се надяват да намерят купувач на Матиас Фаетон

ЦСКА иска да се раздели с най-скъпото си попълнение за миналото лято - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще направи опит да се раздели с най-скъпото си попълнение за миналото лято в следващите седмици. “Армейците” се надяват да намерят купувач на Матиас Фаетон. За него бяха платени над 1,5 млн. евро на френския втородивизионен Гренобъл, но националът на Гваделупа по никакъв начин не оправда очакванията и инвестираната в него сума.

Новото ръководство в Борисовата градина се надяваше, че полъхът на промяната в клуба и идването на Томислав Стипич ще подействат мотивиращо на Фаетон, но той бе фигурант по време на цялата лятна подоготвка. Затова и беше резерва в дербито от първия кръг в първенството срещу Лудогорец за сметка на 19-годишния Петко Панайотов. Крилото се появи на терена през второто полувреме, но отново не демонстрира никакво желание да се докаже и беше сред най-слабите.

Новото “червено” ръководство обеща, че вече няма да се робува на имена и това се доказа във втория кръг срещу Хебър, когато Стипич направи само три смени и така и не включи в игра Фаетон, без той да има някакъв физически проблем. Ясен знак, че наставникът е разочарован от него.

В ЦСКА вече са загубили надежда, че Матиас ще се превърне във водещия футболист, който се очакваше, и са готови да се разделят с него даже и при малка загуба спрямо платеното преди година. Към момента обаче дори и такива оферти липсват и ако Фаетон не промени поведението си, ситуацията може да се усложни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 4 Отговор
    Кое цска 1948 или 2016?

    Коментиран от #3

  • 2 любител

    2 3 Отговор
    явно червените са го закъсали като ги заряза мутрата и вместо да купуват те продават играчи. хахаха
  • 3 Лафчис2016

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Е как кое ЦСКА, всеки го знае.
    Това, което ви пишеше слаби оценки (2) и по някога сразен (3) миналия сезон.