8 Август, 2024 09:59 1 115 3

Левски блокира трансфер на плеймейкър

  • джавад ел джемили-
  • левски-
  • футбол

„Сините“ са изненадали желаещите за привлекат Ел Джемили с изискване от 2 милиона евро

Левски блокира трансфер на плеймейкър - 1
Снимка: БГНЕС

Управата на Левски е поставило висока цена на плеймейкъра Джавад ел Джемили, опитвайки се да задържат испанския футболист поне до зимния трансферен прозорец.

„Сините“ са изненадали желаещите за привлекат Ел Джемили с изискване от 2 милиона евро. За момента най-сериозен интерес към халфа има от страна на турския Газиантеп. Скаути на клуба са присъствали на „Лаута“ през изминалия уикенд, където тимът на Станислав Генчев спечели с 2:0, а Джавад направи асистенция.

През лятото новият треньор Станислав Генчев имаше много забележки към футболиста с марокански корени. От началото на сезона Ел Джемили се превърна в много важен футболист и вече има три реализирани попадения.

Именно затова Левски иска да задържи испанеца поне до зимата, за да може да се възползва от страхотната форма на Джавад ел Джемили.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Писач драскач

    3 3 Отговор
    за кой турнир ще им трябва до зимата

    Коментиран от #2

  • 2 за ефбет лига ..

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Писач драскач":

    ...и купата на бг
  • 3 Даниел

    3 0 Отговор
    Може би в началото ,когато Генчев пое Левски момчето не се ползваше с доверието му,но след първите 3 мача има промяна в отношенията м/у двамата.Видно,е че има качества но все още не е играч ,който може да реши всеки мач.дано успее да се доразвие все пак е на 21 годиниУспех