16 Август, 2024 18:45 553 0

Тотнъм привлече младежки национал на Франция

  • уилсън одобер-
  • бърнли-
  • льо паризиен-
  • футбол

19-годишното крило подписа договор с „шпорите“ до 2029 г.

Тотнъм привлече младежки национал на Франция - 1

Тотнъм привлече младежкия национал на Франция - Уилсън Одобер от Бърнли, съобщиха от клуба. 19-годишното крило подписа договор с „шпорите“ до 2029 г., но сумата по трансфера не бе обявена. Според “Льо Паризиен" сделката е на стойност 37 милиона евро, които с бонусите могат да достигнат 40 милиона.

Одобер пристигна в Бърнли миналото лято и изигра 34 мача във всички турнири. Той стана най-младият голмайстор в историята на клуба във Висшата лига, след като се разписа при загубата с 1:4 от Челси през октомври 2023 г. Вкара и в началото на седмицата при победата с 4:1 над Лутън в първия кръг от Чемпиъншип.

Талантът е продукт на школата на ПСЖ, а през лятото на 2022 г. преминава в Троя, където се разписва четири пъти в 32 срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА