16 Август, 2024 22:00 1 120 1

Официално: Мъри взе бразилец в Гьозтепе

  • гьозтепе-
  • футбол-
  • станимир стоилов-
  • жуан сантос-
  • сао пауло-
  • саутхемптън

Нападателят е юноша на Сао Пауло, като има 81 мача, в които е вкарал 7 гола и е направил 6 асистенции

Официално: Мъри взе бразилец в Гьозтепе - 1


Гьозтепе привлече под наем нападателя Жуан Сантос от Сао Пауло, обявиха официално от турския клуб. Самият Жуан Сантос ще бъде част от Саутхемптън, но ще изиграе един сезон под наем в Гьозтепе.

Нападателят е юноша на Сао Пауло, като има 81 мача, в които е вкарал 7 гола и е направил 6 асистенции. Той беше в групата на отбора си при победата с 1:0 над Атлетико Гоянензе снощи в мач от бразилското първенство, а сега поема към Измир.

"Трансферът на родения през 2002 г. нападател Хуан Сантос да Силва от ФК Сао Пауло във ФК Саутхемптън приключи днес и той беше преотстъпен в нашия клуб под наем до края на сезон 2024/2025. Приветстваме Хуан Сантос да Силва в нашето Гьозтепе, желаем му успех с нашата славна фланелка.

Роден през 2002 г., нападателят Хуан Сантос да Силва днес завърши постоянния си трансфер от Сао Пауло и беше временно трансфериран в Гьозтепе до края на сезона. Приемаме сърдечно с добре дошъл Хуан Сантос да Силва и му желаем успех в пътуването му с нашия славен клуб", написаха от Гьозтепе.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ейййй мъркааа

    0 0 Отговор
    Ееее да го прати да се обиграва в Подуяне .пък тогава пишете за пелето