23 Август, 2024 07:30 1 328 1

Кристиано Роналдо започна с головете от първия мач за Ал-Насър в Саудитска Арабия

  • кристиано роналдо-
  • саудитска арабия-
  • ал-насър-
  • ал-раид-
  • футбол

39-годишният Роналдо вече има 61 гола в общо 67 мача

Кристиано Роналдо започна с головете от първия мач за Ал-Насър в Саудитска Арабия - 1

Кристиано Роналдо вкара първия гол за сезона в първенството на Саудитска Арабия. Португалецът откри резултата в домакинството на Ал-Насър срещу Ал-Раид, но домакините не успяха да спечелят и срещата завърши 1:1. През второто полувреме попадение на Роналдо беше отменено заради засада.

39-годишният Роналдо вече има 61 гола в общо 67 мача, откакто се присъедини към Ал-Насър. Той се разписа по веднъж и в двубоите срещу Ал-Таавон и Ал-Хилал в турнира за Суперкупата на Саудитска Арабия, но тимът му загуби финала.

Първият шанс пред Кристиано се откри в 11-ата минута, но бранител на гостите изчисти от голлинията. В 34-ата минута обаче португалецът не даде никакъв шанс на защитата и вратаря на Ал-Раид. Той се извиси след центриране на Садио Мане и с глава заби топката в мрежата за 1:0.

Ал-Раид изравни от дузпа в 49-ата минута. Точен беше мароканецът Мохамед Фузаир. Малко по-късно Роналдо качи топката на главата на Садио Мане, но Мешари Саньор спаси изстрела на сенегалеца.

Четвърт час преди края Кристиано промуши кълбото под плонжа на стража на Ал-Раид, но се оказа, че е бил в засада и попадението беше отменено. Последното положение за домакините пропусна Аймерик Лапорт.

След мача Роналдо беше бесен и дори не се прибра в съблекалнята, а старши треньорът на Ал-Насър Луиш Кастро заяви на пресконференцията, че отборът му е бил ощетен не само с отменения гол, но и с неотсъдена дузпа за игра с ръка в края.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КР7

    5 0 Отговор
    Най-великият!!!