23 Август, 2024 11:40 1 100 6

Изпълнителният директор на ЦСКА: Всеки ден може да ни е последен

  • цска-
  • стоян орманджиев-
  • футбол

Още с идването си в ЦСКА бяхме наясно, че в началото ще страдаме

Изпълнителният директор на ЦСКА: Всеки ден може да ни е последен - 1

Изпълнителният директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев, коментира тежката ситуация, в която се намира клубът. Въпреки кошмарните резултати, той остава оптимист, че ситуацията скоро ще се промени.

„Още с идването си в ЦСКА бяхме наясно, че в началото ще страдаме. Критериите към ЦСКА винаги са били високи, каквито и трябва да останат. В момента сме в период на преход и колкото и банално да звучи, имаме нужда от търпение. В нашия клуб обаче резултатите винаги са определящи. Мнозина в медиите, във форумите, в социалните мрежи говорят за оставки. Когато ти е делегирана отговорността да управляваш клуб като ЦСКА, знаеш, че всеки ден може да ти е последен и всичко в крайна сметка зависи от резултатите на терена. Когато са незадоволителни, следват промени, като във футбола единственият лек с незабавен ефект, са победите”, каза пред „Мач Телеграф“ Орманджиев

Според него много футболисти и мениджъри са си направили реклама на гърба на ЦСКА това лято.

„Много голям брой футболисти бяха предложени и изгледани в рамките на два месеца. Една част от тях успяхме да изгледаме и на живо. Не искам да влизам в конкретика по отношение на броя, но е категорична спекулация, че много футболисти са ни отказали. Причините, които се изтъкваха, също са неверни. Много футболисти и агенти използваха трансферния прозорец да си направят реклама на гърба на ЦСКА. Трансферният прозорец затваря на 2-ри септември. Дотогава всичко е възможно. Треньорът Томислав Стипич има пълната свобода да гради отбора и да налага визията си”, каза още 39-годишният шеф, който е син на покойния бивш съдия и изпълнителен директор на „армейците” Стефан Орманджиев и внук на легендарния клубен треньор Стоян Орманджиев, на когото е и кръстен.

Той коментира и темата с новия стадион на ЦСКА.

"Всичко върви по план, върнати са оферти от главните изпълнители и съвсем скоро ще бъде избран изпълнител за реконструкцията на стадион "Българска армия Засега пречки няма, но знаете в миналото какво се случваше, така че сме нащрек и очакваме всичко по всяко време. Футболната инфраструктура в цяла България е в отчайващо състояние. Темата с модернизацията на стадионите става все по-актуална. Опитваме се изградим нещо полезно и красиво не само за ЦСКА, но и за целия град. Затова се надявам обществото като цяло да осъзнае ползите от реконструкцията на "Армията" и да нямаме проблеми", обясни Орманджиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Булдог

    7 3 Отговор
    ЦСКА много заприлича на....Левски през миналият сезон! Продажби и Залози!И СРАМ!

    Коментиран от #6

  • 2 Коко

    3 9 Отговор
    Няма страшно ще обедините горно надолнище и крива поляна и ще го кръстите ЦСКА тире София и готово.Няма да е за пръв път я.

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    3 12 Отговор

    До коментар #2 от "Коко":

    За какво цска говорят , не виждат ли, че това е пристигналия от град Ловеч отбор, който играе с лиценза на Етрополе!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Стършел

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    След изборите ще разбереш някои неща! Когато ,,бащицата" Пеевски бъде минимилизиран!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Стояне

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Булдог":

    Тъпо е да си налагаш собствениа инат, като подържаш хърватския овчар , когото си назначил по грешка! И затова ще си ходиш заедно с него!