23 Август, 2024 15:00 1 446 6

Бивш изпълнителен директор на ЦСКА: Стипич да си взима куфара и шапката и да напуска

  • емил данчев-
  • цска-
  • футбол-
  • томислав стипич

ЦСКА в момента е разграден двор

Бивш изпълнителен директор на ЦСКА: Стипич да си взима куфара и шапката и да напуска - 1

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА и някогашен мениджър на Димитър Бербатов - Емил Данчев, говори по актуални въпроси, свързани с клуба от Борисовата градина. Той се изказа остро по адрес на треньора Томислав Стипич.

"ЦСКА в момента е разграден двор. Учат се да управляват, да ръководят, но пропадането продължават вече няколко години. Потресен съм от факта, че начело на отбора е човек, който неглижира играта, а обяснява как щял да класира ЦСКА в Европа и щял и догодина да бъде тук. Каква Европа? В момента ЦСКА е в състояние да се бори да не изпадне. Лошото е, че съм песимист и не виждам изход. На първо място трябва да се назначават хора, които да умеят да управляват процеса футбол.

Стипич моментално трябва да си събира багажа, да си взима куфара, шапката, анцуга и да напуска ЦСКА. Той не отговаря на марката на клуба. Трябват стратегия, концепция, визия, дългосрочен план. Преди две-три години казах, че след две-три години Левски ще направи отбор, който да се бори за титлата. Сега го имат - не казвам, че ще успеят. Сигурно ням, но те изглеждат достойно и играят със самочувствие", заяви Емил Данчев пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голямо разочарование

    2 1 Отговор
    Откак няма армия, и няма откъде ЦСКА да дои млади таланти безплатно, е станало като обрано лозе. Треньора иска да води дърт португалец за да засили отбора, а те искат да засилят треньора
  • 2 Левски 1914

    3 3 Отговор
    В момента на армията е преименувания Литекс , който играе с лиценза на Етрополе.
  • 3 Лафчис2016

    3 2 Отговор
    Знаете ли кога ще се опрай БГ футбола.
    Когато се опрай акъла на 1914 ти -стихотворението .
    На кукуво лято
  • 4 Лафчис2016

    3 2 Отговор
    Едно си баба знае, едно си бае.
  • 5 Гуцката

    0 1 Отговор
    Стипич е най- добрия треньор за последното десетилетие за етрополско- ловешката пастарма. Дано остане поне 10 години. И Лупи да дойде пак да помогне!
  • 6 Анималс Кюстендил

    0 0 Отговор
    Долу ръцете от сърбохърватина! Томаш каза, че има големи топки