29 Август, 2024 21:30 1 331 4

Вратар на Левски се разбра с Фейенорд

  • пламен андреев-
  • футбол-
  • левски-
  • фейенорд

Това стана в последните часове, когато неговият мениджър Виктор Кирков води кореспонденция с нидерландския гранд

Вратар на Левски се разбра с Фейенорд - 1

Вратарят на Левски Пламен Андреев уточни и последните детайли по договора си с Фейенорд, съобщава Gong.bg. Това стана в последните часове, когато неговият мениджър Виктор Кирков води кореспонденция с нидерландския гранд.

По-рано днес информирахме, че сделката е близо до финализиране, като вече всички подробности са уточнени.

Пламен Андреев ще пътува до Ротердам, за да премине медицински прегледи, след което ще подпише дългосрочен договор с Фейенорд. Грандът от Ротердам следи 19-годишния вратар от доста време, а в последните дни изпрати оферта за правата му. Клубът ще плати 1.2 млн. евро на Левски за Андреев.

Очакваше се Фейенорд да продаде своя вратар Джъстин Байлоу на Саутхемптън, а младежкият национал да бъде негов заместник. Този трансфер пропадна заради стара травма на нидераландеца, но носителят на Купата на Нидерландия за миналия сезон не се отказа от Пацо и ще финализира закупуването му.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Макарон Отвесов

    4 1 Отговор
    Ма.лоумници. Продават си вратаря за някаква смешна сума. Хърватите и сърбите искат сериозни суми дори за вратарите си,а ние нямаме самочувствие да поискаме поне двойно ,което е реалната сума.
  • 3 Лост

    3 1 Отговор
    Ами пак ще му е заместник.Като трети вратар.
  • 4 Фенка

    0 1 Отговор
    оттърваха са от тоз смешник