31 Август, 2024 18:00 1 912 1

Барса може да използва Дани Олмо само до 31 декември

  • барселона-
  • дани олмо-
  • лайпциг-
  • ла лига-
  • футбол

Ако Барселона не успее да осигури условия дотогава, Олмо няма да може да играе след 1 януари

Барса може да използва Дани Олмо само до 31 декември - 1

Каталунският гранд Барселона това лято се подсили с Дани Олмо от Лайпциг, но веднага се сблъска с проблеми с регистрацията на футболиста, като успя да ги реши само частично в последния момент.

Олмо е регистриран само до 31 декември, след като Барселона използва многомесечното отсъствие на Андреас Кристенсен поради контузия, т.е. 80 процента от заплатата му, за да регистрира испанеца.

"Футболистът е картотекиран до 31 декември. Ако Барселона не успее да осигури условия дотогава, Олмо няма да може да играе след 1 януари", потвърди директорът на Ла Лига Хавиер Гомес.

Барселона обаче е на път да оправи финансите си до края на 2024 г., така че е малко вероятно да се изправи пред нежелан сценарий.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бобо

    0 0 Отговор
    За Дани Олмо не мислете . Барселона сключва с световна фирма дългосрочен договор за над 150 млн. евро . Така , че да му мислят , онези от Мадрид ,