4 Септември, 2024 17:15 668 0

Ювентус готови за преговори с Душан Влахович

  • ювентус-
  • кристиано джунтоли-
  • душан влахович-
  • футбол-
  • договор-
  • преговори

Ювентус планира да предложи нов контракт на Влахович

Ювентус готови за преговори с Душан Влахович - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Ювентус Кристиано Джунтоли ще се срещне скоро с агента на Душан Влахович, за да обсъдят бъдещо удължаване на договора на сръбския нападател и да се избегне повторение на ситуацията, която доведе до раздялата с Федерико Киеза през настоящото лято, твърдят италианските издания Gazzetta dello Sport и Tuttosport.

Ювентус планира да предложи нов контракт на Влахович, а Джунтоли ще започне предварителни преговори с представителя на футболиста Дарко Ристич в периода в края на септември и началото на октомври. Настоящият договор на футболиста с гранда от Торино изтича през юни 2026 година, като скоро заплатата му ще се увеличи до 12 милиона евро на сезон, включително бонуси, въпреки че клубът трябва да намали разходите си. Преговорите едва ли ще са лесни, тъй като ръководството на “Старата госпожа” възнамерява да предложи намаляване на финансовото възнаграждение на сърбина, но по-дълъг договор и бонуси.

Влахович обаче е щастлив в клуба и поддържа добри отношения с треньора Тиаго Мота, така че торинци са уверени, че нападателят ще изслуша офертата. Що се отнася до Киеза, Ювентус започна предварителни разговори с него през лятото, но така и не отправи официално предложение към италианеца, тъй като той не желаеше да намали заплатата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА