2 Септември, 2024 22:00 1 029 2

Бруно Фернандеш: Мечтая да спечеля Висшата лига с Ман Юнайтед

  • бруно фернандеш-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Наясно съм, че Манчестър Юнайтед не е готов да спечели първото място

Бруно Фернандеш: Мечтая да спечеля Висшата лига с Ман Юнайтед - 1

Бруно Фернандеш е на мнение, че Манчестър Юнайтед все още не е готов да спечели Висшата лига. "Червените дяволи" загубиха два от трите си мача в началото на сезона и имат само три точки.

"Наясно съм, че Манчестър Юнайтед не е готов да спечели първото място. Да, ще продължим да се борим и ще се опитаме да бъдем след най-добрите четири отбора. Това са местата, които дават възможност за класиране в Шампионската лига. Има още какво да подобря, за да постигна по-голямата цел и моя мечта - да спечеля шампионата", каза капитанът на Юнайтед, цитиран от А Бола.

В неделя 20-кратните шампиони на Англия загубиха с 0:3 пред собствена публика срещу Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе, да

    16 0 Отговор
    Един средно добър футболист, играещ в един среден по сила отбор, без никакви футболни качества и манталитет на победител, мечтаел да спечели Висшата лига. Ами мечтай, мечтите са безплатни!
  • 2 Сатана Z

    9 1 Отговор
    Манчо ставаха шампиони при пияницата Алекс благодарение на спорни съдийски отсъждания през сезона,уговорки и дебелите връзки на червендалестия коняр с ръководството на ФА.
    Не,че сега нещо се е променило.Просто Сити се оказа с излишни пари за харчене насам-натам.