12 Септември, 2024 07:00 864 0

Петима съотборници на Меси с любопитно занимание (СНИМКИ)

  • марсело вейганд-
  • яник брайт-
  • робърт тейлър-
  • лоусън съндърланд-
  • райън сейлър-
  • футбол-
  • лионел меси-
  • плаж-
  • чистене

"Чистачите" бяха Марсело Вейганд, Яник Брайт, Робърт Тейлър, Лоусън Съндърланд и Райън Сейлър

Петима съотборници на Меси с любопитно занимание (СНИМКИ) - 1

Докато Интер (Маями) спокойно води в класирането на Източната конференция на Мейджър Лийг Сокър, петима от играчите на тима грабнаха вниманието с дейностите си извън терена. Съотборниците на Лео Меси участваха в почистване на плажа в държавния парк Dr. Von D. Mizell-Eula Johnson в Dania Beach.

"Чистачите" бяха Марсело Вейганд, Яник Брайт, Робърт Тейлър, Лоусън Съндърланд и Райън Сейлър. Почистването на плажа беше част от сътрудничество с Fracht Group, насочено към "защита на околната среда" и "елиминиране на пластмасовите отпадъци за създаване на по-чиста и по-здравословна планета".

Петима съотборници на Меси с любопитно занимание (СНИМКИ)

Инициативата се фокусира върху събирането на микропластмаси, особено за защита на животни като костенурки, риби и птици, които могат да ядат пластмасата. "Чувствам се страхотно да допринеса и покажа другата страна на футболистите. Ние винаги искаме да помогнем за подобряването на нашата общност", каза аржентинецът Вейганд.

Петима съотборници на Меси с любопитно занимание (СНИМКИ)

"Дойдохме тук, опитвайки се да променим нещата и да почистим малко нашите океани. Живеем в Маями, плажът е голяма част от града и отпадъците не засягат само животните и всичко там, но и нас. Така че, всеки печели от почистването", добави Сейлър.

Петима съотборници на Меси с любопитно занимание (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА