18 Септември, 2024 19:30 516 1

Кимих: Стилът на игра на Компани пасва идеално на Байерн

  • байерн мюнхен-
  • йосуа кимих-
  • футбол-
  • компани

Виждате, че всички се забавляваме на терена и подкрепяме начина, по който той иска да подходи към мача

Кимих: Стилът на игра на Компани пасва идеално на Байерн - 1

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Йосуа Кимих изрази мнението си за работата на Венсан Компани като старши треньор.

„Мисля, че стилът на игра на Компани подхожда много добре на този отбор и на всеки играч. Виждате, че всички се забавляваме на терена и подкрепяме начина, по който той иска да подходи към мача. Сега най-важното е да не се отказваме, да продължим в същия дух и да сме сигурни, че всички са на една и съща страница. В настоящия ритъм ще имаме нужда от всички“, цитира сайтът на УЕФА думите на Кимих.

На 17 септември Байерн победи Динамо Загреб с 9:2 в мач от 1-ия кръг на общата фаза на турнира. Баварците стана първият отбор, отбелязал девет гола в мач от Шампионската лига на УЕФА (от 1992 г., с изключение на квалификационните мачове).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🍋🍊🇧🇬

    0 0 Отговор
    🇩🇪Байерн Мюнхен кърти и изнася.😁

    🇩🇪Само преди дни биха некви от Бундеслигата със шест на един.😁