18 Септември, 2024 22:30 915 0

Велизар Димитров: Измислиха “Дузпа - Велизарка”, за да ме разклатят (ВИДЕО)

  • цска-
  • велизар димитров-
  • футбол

Всички тези любопитни истории и какво е обещал Александър Томов на Георги Чиликов - гледайте в епизода

Велизар Димитров: Измислиха “Дузпа - Велизарка”, за да ме разклатят (ВИДЕО) - 1

Бившият футболист на ЦСКА Велизар Димитров разкри как и защо се е появил пословично известният термин “Дузпа - Велизарка”. Той гостува в Подкаста „Код Спорт“, където разказа нечувани до сега истории от славната си кариера и коментира ситуацията при „червените“ в момента след назначаването на Александър Томаш.

Димитров, който е трикратен шампион на България с екипа ЦСКА, за първи път сподели за проваления му трансфер в португалския гранд Порто по времето на Жозе Моуриньо, върна се към паметните евромачове и головете срещу Блекбърн и Ливърпул и разкри, че е бил принуден да премине в Металург Донецк, за да може с парите от трансфера му да се помогне на „червените“ да се спасят от фалит.

Всички тези любопитни истории и какво е обещал Александър Томов на Георги Чиликов - гледайте в епизода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА