19 Септември, 2024 14:00 662 1

Ексцентричен треньор скочи на собствениците на Рома заради Де Роси

  • даниеле де роси-
  • рома-
  • футбол-
  • дженоа-
  • удинезе-
  • серсе козми

Мисля, че когато легенда от подобен ранг е начело на любимия си клуб, би трябвало да покажеш малко повече уважение и разбиране

Ексцентричен треньор скочи на собствениците на Рома заради Де Роси - 1

Изненадващо за мнозина, Даниеле Де Роси вече не е треньор на Рома. Наставникът беше освободен през вчерашния ден, а внезапното му уволнение предизвика редица коментари и най-различни мнения. Повечето изразиха пълната си подкрепа за легендата на „вълците“, а темата коментира и бившият треньор на Дженоа и Удинезе - Серсе Козми. Според него, ръководителите в Рома са показали всякаква липса на отношение към Де Роси и определи техните действия за нередни и неправилни.

„Мисля, че когато легенда от подобен ранг е начело на любимия си клуб, би трябвало да покажеш малко повече уважение и разбиране. Даниеле е изключително обичан от всички свързани с Рома, а шефовете не показаха никакво отношение към него. Не може изведнъж да освободиш някого, а и да не забравяме, че са изминали само 4 кръга от началото на сезона. Преди да вършиш подобни неща е хубаво да помислиш за последствията, които ще се появят след твоите действия и много добре да прецениш ситуацията. Видяхме след това, колко бързо беше намерен заместник на Де Роси.

Разбира се, Иван Юрич няма никаква вина, но въпросът е, че собствениците действаха много неправилно според мен и се отнесоха по лош начин с една от най-големите легенди на клуба. Явно липсват ценности, които са важни, а оттук нататък тепърва ще видим как ще продължи сезонът за Рома“, заяви ексцентричният Козми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичака

    0 0 Отговор
    На футбола му липсва хора като Козми.