21 Септември, 2024 12:21 632 4

Огромно признание за Стилиян Петров

  • стилиян петров-
  • селтик-
  • футбол-
  • шотландия

Няма такова съчетание на дефанзивни умения, точен пас и топовен удар

Огромно признание за Стилиян Петров - 1
Снимка: Shutterstock

Стилиян Петров е най-добрият универсален халф на Селтик за ХХI век, пишат в Шотландия, предаде bTV.

"Няма такова съчетание на дефанзивни умения, точен пас и топовен удар", гърми "Дейли Рекърд". Опитът за класация е направен на базата на първите 25 години на века в Шотландия.

Стилиян бе купен от ЦСКА през лятото на 1999 година и остана в шотландския гранд до края на първенството през 2006 г. През този период "детелините" станаха 4 пъти шампиони на Шотландия, спечелиха три пъти Купата, три пъти Купата на лигата и играха финал за Купата на УЕФА. След това подсили английския Астън Вила.

В момента Стилиян е лице на един от големите спонсори на Шампионската лига, а също така има договор със Sky за двубоите на Селтик в турнира на богатите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гонзо голмайстора на Рен

    7 1 Отговор
    Е първия и единственият централен нападател с 0- НУЛА ГОЛА за 1 година престой в Рен ! Хората си скубаха косите като разбраха какво менте са купили

    Коментиран от #2

  • 2 Чичака

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гонзо голмайстора на Рен":

    Доста си елементарен. Статията е за Стилян Петров, който е пример за човек и спортист. Ние трябва да се гордеем с такива българи, до като държавата ни се пълни с кухи лейки като тебе.
  • 3 ББПП

    0 0 Отговор
    а нещо за гундю няма ли?
  • 4 Браво

    0 0 Отговор
    Стенли голям пич и футболист! Добра кариера.