25 Септември, 2024 20:29 470 0

Жозе Моуриньо обвини треньора на Галата, че е пропуснал пресконференцията си

  • фенербахче-
  • жозе моуриньо-
  • галатасарай-
  • футбол-
  • окан бурук

Местните журналисти не успяха да зададат въпросите си, след като наставникът не влезе в залата за брифинга си

Жозе Моуриньо обвини треньора на Галата, че е пропуснал пресконференцията си - 1

Старши треньорът на Фенербахче Жозе Моуриньо разкри причината да не се появи на пресконференцията след загубата на неговия тим от Галатасарай през изминалия уикенд в турското първенство.

Местните журналисти не успяха да зададат въпросите си, след като наставникът не влезе в залата за брифинга си.

Португалецът обаче обвини съперниковия треньор Окан Бурук в липса на уважение, което се оказало причината да откаже пресконференцията. Брифингът на наставника на Галата продължил повече от 70 минути, което отказало специалиста да чака.

Преди мача на Фенербахче срещу Унион Сен-Жил от Лига Европа Жозе Моуриньо обясни поведението си.

„Никога не съм избягвал пресконференция в моята 24-годишна кариера. Никога не съм се страхувал от журналистите и техните въпроси. Треньорът, който играе като гост, си отива пръв, и това е нормално, но има граници. Това нямаше нищо общо с резултата“, сподели Жозе.

„Чаках 70 минути и дори след това не можах да отида, защото пресконференцията му продължи. Не мога да чакам 70, 75 или 80 минути за пресконференция. 70 минути? Съжалявам, но това е неуважително!“

„Същото ще се случи и в следващия мач, ще отида на ТВ интервюто веднага след мача, защото това е логиката на бързите интервюта. Но да чакаш 70 минути е неуважително“, обяви Жозе Моуриньо.

Бившият треньор на Челси и Манчестър Юнайтед е популярен, че говори от сърце и не се страхува от наказания след това, ако е преминал границата.

Португалският тактик ще трябва да плати глоба, защото не присъства на конференцията уикенда.

Галатасарай победи Фенербахче с 3:1 в мача от 6 кръг на турското първенство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА