26 Септември, 2024 16:30 1 143 3

Автомобил на охранителна фирма вози треньора на Спартак Варна

  • футбол-
  • спартак варна-
  • кириякос георгиу-
  • охранителна фирма

След това автомобилът го откара до дома му. Мерките за сигурност са взети от ръководството заради закани на фенове на Спартак да се появят на тренировка и да опитат саморазправа с гръцкия специалист

Автомобил на охранителна фирма вози треньора на Спартак Варна - 1


Наставникът на Спартак Варна - Кириякос Георгиу, бе доведен с кола на охранителна фирма за вчерашната тренировка. След това автомобилът го откара до дома му. Мерките за сигурност са взети от ръководството заради закани на фенове на Спартак да се появят на тренировка и да опитат саморазправа с гръцкия специалист.

Въпреки загубата от Черно море във варненското дерби благодетелят на “соколите” - Павлин Николов, заяви пълна подкрепа към гръцкия специалист и заплаши, че ще спре финансирането, ако феновете не спрат със заплахите към Георгиу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ооо

    3 0 Отговор
    Тръгнахме като аслани и се върнахме нас.....ни..
  • 2 Ливърпул

    0 0 Отговор
    Тоя е точно ТенХаг 2. от Манч.Хюмнайтед!
  • 3 Гръкадасиходи

    2 0 Отговор
    Гръка да си ходи,заедно с николов,асен и принципалчо...