26 Септември, 2024 17:30 824 1

Босът на Спартак Варна: Грънчов ще тренира днес

  • павлоин николов-
  • футбол-
  • спартак варна

Не може да разчитаме на човек, който непрекъснато е в болничен

Босът на Спартак Варна: Грънчов ще тренира днес - 1

Шефът на Спартак (Варна) Павлин Николов коментира пред Sportal.bg появилата се информация, че капитанът на "соколите" Ангел Грънчов е отстранен от отбора.

"Това е спекулация! Грънчов е тук и не е гонен от отбора. Напротив - този следобед ще проведе тренировка, както и съотборниците му. Разделихме се с помощник-треньора Цоков. Още по времето на Томаш бяхме пред прекратяване на взаимоотношенията с него. Не може да разчитаме на човек, който непрекъснато е в болничен. Няма драма, просто се разделихме", коментира собственикът на клуба от "Коритото".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хорейшио

    1 0 Отговор
    Какъвто ни е футбола, такива са ни и собствениците. Типични селски тарикати, видели се веднъж с пари и си мисли, че разбира и от футбол. Обикновено като се направи на обиден и се отказва от отбора и дотам..Примери много. Ето сега и Крушарски какво прави. Спомням си пък как влезохме в световните хроники, когато собственикът на Царско село лично слезе на терена и наби един от неговите футболисти, който искаше да изпълни дузпа. Чудя се и дали този на снимката с "интелигентната" физиономия ще удържи до края на този сезон без да си плюе на петите под някакъв предлог