30 Септември, 2024 08:30 610 1

Барселона със споразумение за нова мега сделка с Nike

  • nike-
  • барселона-
  • футбол-
  • найк

Клубът смята, че сделката вече е сключена и ще бъде обявена след събранието на делегатите, което трябва да се проведе на 19 октомври

Барселона със споразумение за нова мега сделка с Nike - 1

Барселона е много близо най-накрая да обяви нова сделка с Nike. Двете страни вече имат устно споразумение помежду си, което скоро ще бъде обявено и официално.

За новата сделка за спонсорство се работи от известно време и на "Камп Ноу" се надяват, че договорът ще позволи на Барселона да се върне към правилото 1:1 навреме за следващия трансферен прозорец.

"Mundo Deportivo" съобщава, че клубът смята, че сделката вече е сключена и ще бъде обявена след събранието на делегатите, което трябва да се проведе на 19 октомври.

Очаква се Барса да получава по над 100 милиона евро на година по този договор, който ще бъде за 10 години. Също така клубът ще получи бонус за подновяване, като това ще му даде така необходимия финансов тласък.

Президентът Жоан Лапорта говори за новата сделка за екипировката на няколко пъти, както и за плановете на Барселона за следващия трансферен прозорец. Той каза, че очаква клубът да може да привлича играчи през зимата, като за това ще помогне именно тази финализирането на новия договор с Nike.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    0 0 Отговор
    Барселоонааа,Сделка или не?!