4 Октомври, 2024 10:30 461 0

ЦСКА предлага двойна заплата на норвежец

  • джонатан линдсет-
  • цска-
  • футбол-
  • заплата

Според норвежките медии сега месечната заплата на Линдсет в ЦСКА е 8200 евро

ЦСКА предлага двойна заплата на норвежец - 1

Ръководството на ЦСКА ще предложи двойна заплата на Джонатан Линдсет, за да го убеди да поднови своя договор. Контрактът на норвежеца с "червените" изтича през юни 2025 г. и от януари той може да подпише предварителен договор с друг клуб.

Според норвежките медии сега месечната заплата на Линдсет в ЦСКА е 8200 евро. Това означава, че ако се съгласи да преподпише, ще получава 16 000 евро.

Кариерата на норвежкия халф преди ЦСКА е доста скромна. Той е играл за тимовете на Одд Гренланд, Мьондален и Сарпсборг. Беше купен от "червените" за 500 000 евро през лятото на 2022 г. Настоящата стойност на 28-годишния футболист е 2,5 млн. евро. За ЦСКА има 87 мача, в които е вкарал 13 гола и е дал 14 асистенции. Той е единственият от тримата норвежци, заедно с Тобиас Хайнц и Улаус Скаршем, който е титуляр след идването на Александър Томаш.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА