4 Октомври, 2024 14:29 768 1

Сериозен бизнесмен е проявил желание за акциите на Локо Пд

  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • акции-
  • иван пашов-
  • строителен предприемач

Иван Пашов е строителен предприемач с доста реализирани успешни проекти в жилищното строителство

Сериозен бизнесмен е проявил желание за акциите на Локо Пд - 1

Сериозен бизнесмен е проявил желание да влезе в Локомотив Пловдив и да поеме издръжката на клуба. Това е строителният предприемач Иван Пашов. В близките дни се очаква той да проведе среща с мажоритарния собственик на черно-белите Христо Крушарски, съобщава marica.bg.

Иван Пашов е строителен предприемач с доста реализирани успешни проекти в жилищното строителство. Той е завършил психология и редовно подпомага спорта. Син е на бившия световен шампион по борба Стефан Пашов.

Към момента 97 процента от дяловете в ПФК Локомотив Пловдив АД се контролират от Христо Крушарски. Босът, под чието ръководство черно-белите спечелиха два пъти Купата на България и Суперкупата, е в конфликт с голяма част от привържениците, които поискаха той да напусне. Крушарски от своя страна постави цена от 5 милиона лева за акциите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    5 0 Отговор
    защо привържениците на ПСЖ , ТОТНЪМ , ЧЕЛСИ , ЛИВЪРПУЛ, и др. не поставят условия на собствениците , защото музиката свири на тоя който плаща