4 Октомври, 2024 12:29 382 1

Илиан Илиев-младши: Треньорът доста изисква, феновете ни подкрепят навсякъде

  • цска-
  • футбол-
  • илиан илиев - младши

Започнахме да ги разбираме изискванията

Илиан Илиев-младши: Треньорът доста изисква, феновете ни подкрепят навсякъде - 1

Крилото на ЦСКА – Илиан Илиев-младши, сподели очакванията си преди домакинството на Септември София в събота, като говори още за ситуацията в клуба си и в националния отбор.

„Където и да играем, трябва да даваме всичко от себе си. Феновете са ни подкрепяли винаги, където и да отидем. Надявам се да дойдат отново много хора. Даваме всичко от себе си във всеки мач“.

„Ние всеки ден работим, треньорът доста изисква. Започнахме да ги разбираме изискванията. Няма как, трябва да отида в националния отбор. Стъпка по стъпка. После ще имаме време да тренираме за следващия мач“.

„Влязох отдясно, но това иска треньорът. Дали ще вляза навътре, това вече са тактически указания, които не мога да издам. Където и да ме пусне треньорът, трябва да давам максимума н всяка позиция“, заяви Илиев-младши.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малий

    1 0 Отговор
    Убавото е ,че не ви дават картони купените съдий .Иначе сте гола вода