4 Октомври, 2024 11:28 413 1

Томас Тухел е водещ кандидат за нов треньор на Ман Юнайтед

  • байерн мюнхен-
  • томас тухел-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Отбелязва се, че 51-годишният германски специалист е готов да се завърне във Висшата лига и смята, че английският футбол пасва идеално на неговата треньорска философия

Томас Тухел е водещ кандидат за нов треньор на Ман Юнайтед - 1

Бившият треньор на Байерн Мюнхен Томас Тухел е водещ кандидат за мястото на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг, съобщава TEAMtalk.

Според източника "червените дяволи" виждат в лицето на Тухел решение за излизане от кризата. Отбелязва се, че 51-годишният германски специалист е готов да се завърне във Висшата лига и смята, че английският футбол пасва идеално на неговата треньорска философия.

Тухел напусна Байерн в края на сезон 2023/24 и в момента е безработен. Преди това е бил треньор на Челси, ПСЖ, Борусия и др.

Тен Хаг ръководи Манчестър Юнайтед от лятото на 2022 г. През този сезон отборът е на 13-то място в класирането на английския шампионат със 7 точки от 6 мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 0 Отговор
    Бившият треньор на ФК "Байерн"- Мюнхен ,Томас Тухел е водещ кандидат за мястото на мениджъра на ФК "Манчестър Юнайтед"- Ерик тен Хаг.- съобщава "TEAMtalk".