Last news in Fakti

10 Март, 2015 15:39 5 115 2

Умни часовници за под 60 лв

  • смарт часовник-
  • pipo c2
Колко трябва да струва един смарт часовник? Ако погледнем предложенията на пазара, то най-достъпните такива джаджи започват от цена $100. Естествено, марковите смарт ръчни устройства на компании като Apple, Samsung и т.н. са значително по-скъпи, но на пазара се появи едно суператрактивно предложение.
 
Става дума за умните часовници Pipo C2. Те могат да се купят на цена от $32 - сума, която е по-малка от 60 лева. Както може би се досещате става дума за китайска компания. Името и е Pipo, а въпреки произхода си на първо четене устройствата и не изглеждат никак зле.
Умните часовници имат възможност за бърза смяна на каишката и се синхронизират със смартфоните посредством Bluetooth. Освен това разполагат с крачкомер, отчитащ изминатото разстояние и скорост. Устройството има и вграден високоговорител, а от него могат да се набират телефонни номера.
 
Pipo C2 може и да се използва и като дистанционно управление за мобилна камера или друг медия плеър. Операционната система на Pipo C2 е Android Wear от Google. За съжаление на първо време продажбите ще се осъществяват само в Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мукар

    0 1 Отговор
    Само китайско, епъл га го д...т.
    Тъпите хора купуват като луди продукт за 100$ като дават 1000!
    В плен на маркетинга, милиони тъпаци тъпчат джобовете на епъл!
  • 2 някой си

    2 0 Отговор
    незнам каво разбираш под " Китайско " но сериозно си се объркал,
    има Китайски премиум клас, който много от така наречените Елитни марки не могат да стигнат. И Тъпите Хора който ти наричаш и съм 100% сигурен че са по умни от тебе, Поздрави