2 Септември, 2020 10:19 6 462 6

Как изглежда най-големият и необичаен автомобилен ключ (ВИДЕО)

  • koenigsegg-
  • gemera-
  • ключ

Устройството е предназначено за Koenigsegg Gemera

Как изглежда най-големият и необичаен автомобилен ключ (ВИДЕО) - 1

Ключовете за автомобили стават все по-сложни и по-големи с всяка изминала година. Но всички те бледнеят пред ключа за Koenigsegg Gemera - един от най-необичайните автомобили на нашето време.

Сега все по-често автомобилните производители предлагат функцията за достъп до салона от телефона, но Koenigsegg отиде още по-далеч - те създадоха специален ключ смартфон за Gemera.

Как изглежда най-големият и необичаен автомобилен ключ (ВИДЕО)

Приспособлението е създадено на базата на скъпия телефон Felix Ferro Edition. Устройството ви позволява да контролирате основните функции на автомобила, като дистанционно стартиране, отваряне на вратите и дори можете да го извикате.

Между другото, въпреки че ключът Koenigsegg Gemera е най-високотехнологичният, той далеч не е най-скъпият. В крайна сметка има ключове за кола за половин милион евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нееее

    24 2 Отговор
    Телефоните ги направихте вече да не се побират в джоба, сега и ключа...айде не.
  • 2 Гост

    13 1 Отговор
    Това е само анимация... Видеото тръгна от графичен дизайнер в инстаграм.
  • 3 Гост

    16 0 Отговор
    А и то си пише concept ама кой да чете.
  • 4 Тцтцтц

    7 0 Отговор
    Има хиляди такива клипчета ,просто анимация
    Проверявайте преди да пишете глупости
  • 5 Точка

    2 0 Отговор
    Аз се чудя как да си разкарам ключовете и дистанционните и да си влизам в колата и къщи без топка железа.Точно и за това ползвам айфон 4s ,а тези ще продават кола за мил.с дистанционно като лупата.Глупаци за толкова кеш да сложат камера която да сканира и разпознава чичко паричко дето си е купил таз кола и гласово да и подава команди отвори,лява дясна врата запали колата и т.н.гласът също да бъде разпознаван паралелно с образа.И за по шик да сложат датчици за измерване на теглото на водача +- в някви граници ако не отговаря на теглото автомобила да не стартира.

    Коментиран от #6

  • 6 Робот

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Точка":

    Най добре е да си сложиш чип