17 Юни, 2021 10:57 3 677 0

Нова функция в Telegram ще ви позволи да излъчвате изображение на екрана на смартфона

  • telegram-
  • нова функция

Последната бета актуализация на Telegram 7.8 добави няколко нови функции за настройки и видео разговори

Нова функция в Telegram ще ви позволи да излъчвате изображение на екрана на смартфона - 1

Бета версията на Telegram ви позволява постоянно да подобрявате приложението, като отчитате желанията на реални потребители, които са се съгласили да тестват новите функции на платформата. Последната бета актуализация на Telegram 7.8 добави няколко нови функции за настройки и видео разговори.

Използвайки Telegram 7.8 Beta, всеки участник в групово видеообаждане вече ще може да излъчва от своя смартфон или да показва снимка на екрана си. За да тествате тази функция, трябва да въведете #vid в името на чата. В настройките на групата се появяват параметри, които ви позволяват да конфигурирате записа и излъчването на видео. Само потребители, които също имат бета версията на Telegram, ще могат да използват тази функция.

Направени са и незначителни промени в цветовия дизайн при изпращане на съобщение до Telegram. В новата модификация на Telegram 7.8 Beta, цветът на чата се променя, когато потребителят напише съобщение. Това е конфигурируема функция, която може да бъде активирана от специално меню за появата на приложението. Кога тези функции ще се появят в стандартната версия на Telegram все още не е обявено.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА