17 Септември, 2021 14:43 3 978 5

GoPro представи най-новата си екшън камера

  • gopro-
  • hero 10-
  • екшън камера

Hero 10 Black разполага с 23.6MP сензор и до 5.3K резолюция на запис

GoPro представи най-новата си екшън камера - 1

Една от най-популярните марки в света на екшън камерите – GoPro, представи своят нов модел Hero10. Моделът, който на външен вид е идентичен с Hero9 се възползва от редица подобрения при заснемане.

GoPro представи най-новата си екшън камера

Сензорът е с резолюция от 23.6MP и според GoPro предлага много по-добро заснемане при слаба осветеност. Камерата поддържа резолюция на запис до 5.3K с до 60 кадъра в секунда, както и 4К до 120 кадъра в секунда и 2.7К до 240 кадъра в секунда.

GoPro представи най-новата си екшън камера

Подобрен е и процесорът, който обещава намаляване на шума, до два пъти по-бърз алгоритъм за видеата, както и подобрени цветове. Функция, която може да е полезна на влогърите и инфлуенсърите е споделянето на живо директно от камерата с до 1080p и стабилизация Hypersmooth.

GoPro представи най-новата си екшън камера

Както и при предишни версии, камерата има различни режими на работа, а батерията е с капацитет от 1720mAh и се зарежда чрез USB Type-C кабел. Цената на модела започва от 580 евро и вече е налична в онлайн магазина на GoPro


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сеирджия

    7 5 Отговор
    Че като се претрепеш, да ти гледаме сеира в тубата.
  • 2 qwerty

    6 0 Отговор
    Познат има 8-ма серия, но с включени всички екстри в камерата, батерийката се усеща леко маломощна. Като камера е № 1 спор няма.
  • 3 Немов

    5 1 Отговор
    Много напреднаха руснаците в тези технологии. Повечето им инфлуенсъри снимат точно с тези камери.
  • 4 Има още какво да се желае

    1 1 Отговор
    Оправили са по нещо но още го има момента на загуба на качество при бързи и вибриращи обекти, каквито основно се снимат с екшън камера
  • 5 6A13TT

    1 2 Отговор
    Супер надценено. Нещо като айфона. Но, за всеки влак си има пътници.