Last news in Fakti

4 Август, 2023 12:58 2 589 1

Още за екшън камерата DJI Osmo Action 4. Вижте и колко струва

  • dji-
  • osmo-
  • action 4-
  • екшън камера

Нов сензор, стабилизация и два екрана

Още за екшън камерата DJI Osmo Action 4. Вижте и колко струва - 1

DJI представи екшън камерата Osmo Action 4. Най-важната промяна в модела е новият сензор. Иначе камерата запазва предимствата на предишното поколение под формата на стабилизацията Rocksteady, двойния екран и другите функции.

DJI Osmo Action 4 разполага с 1/1.3-инчов сензор с апертура на обектива f/2.8 и зрително поле от 155°. Максималната резолюция на снимките е 3 648 x 2 736 пиксела, а на видеото - 3 840 x 2 880 при 60 fps. При 120 кадъра в секунда резолюцията на видеото вече е 3 840 x 2 160 пиксела.

Още за екшън камерата DJI Osmo Action 4. Вижте и колко струва

Иновацията има и собствена стабилизация Rocksteady 3.0+ с режим HorizonSteady, който поддържа нивото на хоризонта, независимо колко далеч е насочен обективът на камерата. Максималната резолюция е 2.7K. Другият режим е HorizonBalancing, който коригира наклона в рамките на 45° и осигурява запис с 4K качество при 60 fps.

Камерата е оборудвана с два екрана. Близо до обектива е 1.4-инчов дисплей с резолюция 320 x 320 пиксела. Основният екран е 2.25 инчов и има резолюция от 360 x 640 пиксела. Яркостта на двете матрици е 750 нита. Можете също да управлявате камерата с помощта на ръчно дистанционно управление или с приложение за смартфон.

Още за екшън камерата DJI Osmo Action 4. Вижте и колко струва

Освен това, като използвате телефона си, можете да редактирате клипове директно на камерата, без да ги прехвърляте на вашия смартфон. Osmo Action 4 използва усъвършенстваната система за магнитно заключване на DJI, позволявайки аксесоарите да бъдат прикрепени без калъф.

Някои от тях са включени в разширения пакет на камерата: има селфи стик, традиционен калъф с монтиране на щипки за аксесоари, монтиране на двойнозалепваща лента, три батерии, калъф за тях, кабел, сенник и подложка против плъзгане. Тази версия се нарича Adventure Combo и се предлага за $499. Обикновената версия на камерата струва $399.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3669

    5 4 Отговор
    Към цената забравихте да добавите личните данни, които текат към китайски сървъри от устройството, на което е инсталирано приложеното за тази камера. В днешно време това, което не се плаща с пари, се плаща с лични данни. Не случайно дроновете на DJI са забранени за използване в близдост до американски обекти.