Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 15:34 1 132 1

Amazon ще обслужва колите на Jaguar и Land Rover

  • jaguar-
  • land rover-
  • range rover-
  • amazon -
  • alexa

Двете марки ще използват интелигентният асистент Alexa

Amazon ще обслужва колите на Jaguar и Land Rover - 1

Jaguar и Land Rover обявиха, че всеки собственик на някои от последните модели на марката съвсем скоро ще може да се възползва от нова функция на своята инфотеймънт система. Става въпрос за персоналният интелигентен асистент на Amazon, носещ името Alexa. Той ще е достъпен на всички автомобили от двете марки, оборудвани с Pivi Pro 3.0 или по-нова версия.

Amazon ще обслужва колите на Jaguar и Land Rover

Според данни на Jaguar Land Rover, това обновление ще засегне над 200 хиляди произведени автомобили през последните години, а целта на новия асистент е да улесни шофьора при боравене с инфотеймънт системата на автомобила.

Amazon ще обслужва колите на Jaguar и Land Rover

Добавянето на Alexa ще позволи управлението на различни функции като навигация, музика, ангажименти в календара, новини, прогнозата за времето или други подобни само с гласови команди. Отново със заучени фрази, шофьорът или неговите спътници ще може да управлява и интелигенти уреди у дома, ако те също са свързани със системата на Amazon.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с коня

    1 0 Отговор
    И понеже всяко нещо СИ ИМА ЦЕНА,с колко скача Стойността на Автобомила от тая Екстра на Амазон?Нещо повече- ЗА КАКВО ми е подобна Екстра - за да имам Навигация,да слушам музика,да си записвам бъдещи Ангажименти,да слушам Новини и да знам прогнозата за времето?Ами всички тия неща И СЕГА си ги имам в Телефона,който просто трябва да поставя на Стойката в колата!А значи ли че за ползване на избоените Екстри от Системата в автомобила следва да си купя ОТДЕЛНА Карта И ДА ПЛАЩАМ ЕЖЕМЕСЕЧНО за нея,за да ползвам Интернет?