Last news in Fakti

7 Юли, 2022 12:00 1 982 1

Amofit S: скъпа безполезна играчка или ефективно средство за облекчаване на стреса?

  • стрес-
  • джаджа-
  • технологии

В днешно време стресът е постоянен спътник на всеки човек

Amofit S: скъпа безполезна играчка или ефективно средство за облекчаване на стреса? - 1

Почти всеки от нас постоянно или периодично изпитва стрес или попада в стресови състояния. Това може да повлияе на съня, на качеството на живот и дори на формата на тялото и от години се твърди, че е причина за много от човешките болести. Сега, компанията AMO Lab показа свой собствен начин за справяне със стреса - преносимо устройство, наречено amofit S. Джаджата е предназначена да подобри благосъстоянието и здравето, както и да повиши устойчивостта на стрес.

„През последните две години тествахме първото поколение продукт AMO+ на корейския пазар, който се счита за глобалния тестов пазар в различни индустрии. В резултат открихме, че устройството може да подобри качеството на съня, да намали стреса и тревожността , както и да помага при различни неврологични разстройства, свързани с блуждаещия нерв и цялостната нервна система на човека“, казват разработчиците. Те не отричат ​​обаче, че за качеството на живот са важни и други неща - редовните упражнения, здравословното хранене, добрият сън и по-малкото стрес.

Те наричат ​​разработката си биоелектронна технология, която стимулира "сърдечния клон на блуждаещия нерв" и коригира дисбаланса на автономната нервна система. Според тях това ще помогне на човек да поддържа хомеостаза, която просто позволява на хората да се справят много по-лесно със стреса. Цената на устройството е конска - около 200 паунда. Не е съвсем ясно обаче дали устройството наистина работи или просто е скъпа и безполезна играчка. Към момента не са представени доказателства, нито за едното, нито за другото твърдение.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    4 0 Отговор
    Жулим ледено узо с тараторче и после идва Сънчо. Тва са ми играчките. Въпросът е да не се направим на дърво, че Зле.