Last news in Fakti

14 Юни, 2022 16:03 2 457 4

Технологични кофи за боклук издават сексуални стонове (ВИДЕО)

  • стонове-
  • кофи за боклук-
  • джаджи

Иновацията се появи в Швеция

Технологични кофи за боклук издават сексуални стонове (ВИДЕО) - 1

Какво ви мотивира да изнесете боклука до контейнера? Отговорност, възпитание, просто искаш улицата да е чиста. Но, за съжаление, не всички хора са такива и често пластмасовата бутилка от бира се озовава в най-близкия храст.

В шведския град Малмьо властите искат да променят депресиращата ситуация. За целта кошчетата за отпадъци по улиците на града бяха модернизирани. Например, когато отпадък падне точно в кофата, тя издава неприлични и добре познати стонове.

Когато боклукът влезе в контейнера, удрайки се в някоя от стените ще чуете едно от предварително програмираните съобщения, изречени със слаб глас: „Ммм, следващия път малко вляво“, ако пък сте точни - "Искам още, да, да"е правилно, да" и т.н..

Местните власти се надяват, че този подход ще помогне за поддържането на града чист и ще мотивира хората, особено младите, да не хвърлят боклука навсякъде.

Като цяло това е доста интересен подход, както за призоваване на гражданите да поддържат улиците чисти, така и доста забавна туристическа атракция.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ако не улучиш

    18 0 Отговор
    чуваш:" Казвах ли ти, че си боклук?"
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Някой

    17 6 Отговор
    Тези наистина са за заличаване. Не може всякакви простотии да се измислят, а медиите да ги публикуват като много напредничави идеи.
    Западното общество е обхванато масово от дебилизъм.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.