Last news in Fakti

13 Септември, 2022 14:14 3 137 5

Смарт възглавница за 83 лева

  • xiaomi-
  • възглавница-
  • умни джаджи

Xiaomi представи интелигентна възглавница за наблюдение на здравето

Смарт възглавница за 83 лева - 1

Xiaomi има много интересни джаджи, предназначени да направят живота по-лесен и по-добър за потребителя. Една от тях определено е новият продукт на компанията, предназначен за дома и наречен Smart Pillow.

Според компанията устройството е в състояние да улавя различни показатели по време на сън на собственика. Цялата събрана информация се предава на смартфон или таблет.

Смарт възглавница за 83 лева

В същото време, интересно, сред събраната информация има и пулс, който се измерва със специален пришит пиезоелектричен сензор. Освен това Smart Pillow проследява дишането, движението и хъркането на потребителя.

Съобщава се, че наличието на електроника във възглавницата не пречи на съня по никакъв начин - тя може да се използва във всяка позиция и от всяка страна. Джаджата се захранва от AAA батерии. Зареждането е достатъчно за около два месеца работа. Смарт възглавницата струва само $43 или 83 лева.

Смарт възглавница за 83 лева


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е нема да дам

    5 2 Отговор
    толкова пари за възглавница

    Коментиран от #3

  • 2 ха ха

    3 1 Отговор
    Смарт възглавница - и направо спите, като къпани.
  • 3 Иван

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "е нема да дам":

    И аз така си мислех, но дадох почти същата сума за ергономична възглавница с охлаждаща пяна. Струваше си всяка стотинка и отново бих си взел.
  • 4 зелен петел

    3 0 Отговор
    Вземи си някоя с по-големи цоци. На едната й да си легнеш,а с другата ще се завиеш. Кеф на бучки!
  • 5 Баба от село

    2 1 Отговор
    И всеки ден с часове с блещиш на телефона си да анализираш натрупаните данни и да правиш мъдри изводи.
    А мерси!