27 Декември, 2022 11:00 3 045 1

Аквариум с дистанционно управление

  • xiaomi-
  • аквариум

Иновацията е дело на Xiaomi

Аквариум с дистанционно управление - 1

В платформата за групово финансиране на Xiaomi Mall започна набиране на средства за интелигентен аквариум, името на който ще е Mijia, като най-интересни са неговите супер нестандартни функции.

Аквариумът разполага с професионална петстепенна обратна филтърна система, която поддържа качеството на водата в норми за период от половин година, без да се налага нейната смяна.

Най-интересната характеристика на устройството обаче е друга. Тя е свързана с поддръжката за дистанционно хранене на рибите. Чрез нея собствениците на аквариума могат дистанционно да хранят своите домашни любимци.

Има и още нещо. Всеки притежател на този аквариум може да се наслаждава на рибите си отново от разстояние. Собствениците могат да ги наблюдават, както и да контролират светлинните ефекти в аквариума посредством приложението Mijia.

Цените за такъв аквариум, следвайки политиката на продуктите Xiaomi, също не са много високи. Те започват от 349 юана, което се равнява приблизително на 90 лева по текущия обменен курс.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ чушкопек

    0 1 Отговор
    Мисли да конструира който да може да пече с дистанционно. А после тъщата да се оправя.