Last news in Fakti

25 Януари, 2023 12:05 4 584 9

Xiaomi ви дава възможност да си сглобите телефона мечта

  • xiaomi-
  • телефон

Виртуалната услуга се нарича Dreams 2.0

Xiaomi ви дава възможност да си сглобите телефона мечта - 1

Xiaomi пусна актуализиран онлайн дизайнер на смартфони - Xiaomi Dreams 2.0. С него потребителите могат да сглобят виртуално телефона на мечтите си чрез собствен избор на техническите компоненти.

Услугата предлага да изберете вида на матрицата на дисплея, неговата честота на опресняване, местоположението на скенера за пръстови отпечатъци и т.н.

След приключване на избора на всички компоненти, потребителите са поканени да продължат със сглобяването и така получават смартфона на своите мечти.

Длед това Xiaomi изчислява приблизителната цена на устройството, което сте сглобили, като обяснява колко струва всеки компонент и предлага подобни модели от своя каталог според зададените параметри.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Механик

    5 22 Отговор
    Дрън-дрън, та пляс.
    Сглобяваш, сглобяваш и накрая ти предлагат готов да си избереш. Ми то и без да губя време да "сглобявам", мога просто да прочета спецификациите на готовите модели и да избера.

    Коментиран от #7

  • 4 Росен

    2 7 Отговор
    Mоля.... сглобете ми sony experia pro 1 😅😅😅

    Коментиран от #6

  • 5 психо

    23 0 Отговор
    това е добре измислено да разберат какво искат клиентите им!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Петър

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Да, можеш, но ще трябва да огледаш характеристиките на много модели. А така те ще ти посочат само тези модели, които се доближават до желания от теб. Отделно, както написа психо ще имат поглед върху това какво иска мнозинството...
  • 8 Ха-ха

    2 8 Отговор
    Чайниците използват потребителите като дизайнери(разработчици) безплатно. Това е истинския замисъл и той е доста хитър. Не се кахърете. Някой ден може да се появи, точно този смартфон, който сте асемблирали.

    Коментиран от #9

  • 9 Ъъ? ммм

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ха-ха":

    Не думаааай! Хахахха гледайте си пръчките , че мозък не се продава наливен