Last news in Fakti

28 Септември, 2022 11:44 2 424 9

Четка за зъби, специално за мъже

  • xiaomi-
  • четка за зъби

Изделието е направено от авиационен алуминий

Четка за зъби, специално за мъже - 1

Здравият външен корпус на NX9000 е направен от авиационен алуминий, който е устойчив на корозия, издръжлив и надежден. Така китайците от Xiaomi описват новия си продукт. Още нещо любопитно е, че продуктът е създаден специално за мъже.

За разлика от други електрически четки за зъби със сложни контроли на приложението или десетки режими на четкане, Nandme NX9000 има само 5 режима на раота за ежедневна грижа за устната кухина. Режимите са Sensitive, Cleansing, Brightening, Polishing и Massage и според разработчиците напълно покриват нуждите от грижа за устната кухина.

Устройството разполага и с LCD екранче, което е вградено в алуминиевия корпус. Дисплейят показва режимите на миене на зъбите, времето за миене и оставащия заряд на батерията. NX9000 се предлага с 12 глави и с тригодишна безплатна услуга за смяна на главите. Цената обаче не е ниска - по текущия обменен курс е приблизително 160 лева.

Четка за зъби, специално за мъже


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корги

    11 1 Отговор
    Машината за пари се върти ли, върти... от хамстери, опитни мишлета и миризливи плъхове...

    Коментиран от #3

  • 2 1122

    9 2 Отговор
    Четките за зъби трябва да се сменят често. Защо им е да са издържливи?

    Коментиран от #6

  • 3 ТакаРаботи

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Корги":

    Така работи капитала, претопля едни и същи неща и им казва, че за да си в модата, трябва да извадиш една купчина пари.
  • 4 Баба от село

    10 2 Отговор
    Изгъзици.
  • 5 емили с тротинетката

    9 2 Отговор
    щом няма четка за 37мия ми пол значи съм дискриминирано
  • 6 Патето Яки

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "1122":

    това е електрическа машина, сменя се само главата с четина, почистват идеално, купи си, има други модели по 70-80 лв в техномаркет и аптеките
  • 7 заинтерисована

    6 1 Отговор
    "Nandme NX9000 има само 5 режима на раота за ежедневна грижа за устната кухина." за друга РАОТА освен устната кухина става ли - за една приятелка питам
  • 8 Да питам

    4 1 Отговор
    Джендбойс в коя графа влизат...или както им изнася? В спортовете искат да в категория жени а като стане въпрос за нещо такова демонстративно показват пшки.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.