Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 10:38 1 432 3

Apple отлага пускането на първите си VR очила

  • apple-
  • очила за виртуална реалност

Не е известно дали говорим за естетическата страна на въпроса или за техническия дизайн

Apple отлага пускането на първите си VR очила - 1

Дълго време потребителите в мрежата обсъждат времето за пускане на първите Apple AR / VR очила. През последните няколко месеца всички специалисти бяха на мнение, че дебютът им ще се състои още през 2023 година.

Но съдейки по последните данни, ситуацията е много по-лоша от очакваното. Нови изтичания на информация от "ябълковата компания" гласят, че Apple е решила да отложи пускането на дългоочаквания нов продукт, при това с няколко години.

Най-интересното е причината, поради която корпорацията е решила да отложи продукта поне до 2027 година, е че е изправена пред сериозни „трудности при проектирането“. Освен тази информация не са разкрити допълнителни подробности.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гизи

    3 1 Отговор
    Не споменавано нищо за очила че да ги отлага...
  • 2 Иван

    1 4 Отговор
    Очилата или хедсета? Защото хедсета се очаква в началото на 2023-та.
  • 3 Забавление

    2 0 Отговор
    На малкия му купих преди 2 години vr headset и голяма игра падна но вече не ги ползва. И аз ги пробвах и се пребих.