Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 18:36 5 751 4

PlayStation 6 най-рано през 2027 година

  • sony-
  • playstation-
  • playstation 6

Информацията е от поверителен документ

PlayStation 6 най-рано през 2027 година - 1

Sony изглежда ще спази 7-годишния си цикъл и ще покаже следващото издание на най-популярната игрова конзола PlayStation през 2027 година. Това стана ясно от публикуван поверителен документ във Великобритания.

Припомняме, че петото поколение на конзолата бе пуснато през месец ноември 2020 година или точно седем години след пускането на Play Station 4 на пазара. Очакванията са, че “шестицата” ще последва този план, а данните от долумента допринасят още повече за достоверността на тези очаквания.

Преди това да се случи, обаче, очакваме Sony да представимпоне няколко различни модификации на PlayStation 5, които да се появят в този 7-годишен период.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    7 0 Отговор
    Чакай още не излезнала про версията на петицата
  • 2 £€¥√

    10 1 Отговор
    Sony са много алчни
    До PS3 беше ок
    Можеш да играеш игри онлайн с други играчи,но от PS4 нататък трябва да плащаш месечен абонамент за този лукс

    Коментиран от #3

  • 3 дддд

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "£€¥√":

    Най-скъпия абонамент ти е 30 лева на месец,а и с него всеки месец имаш списък с много безплатни игри,отделно и много други игри са на половин цена.За цената на такъв абонамент,реално не е нищо особено.
  • 4 ГЕРБ=ДПС=БСП

    4 0 Отговор
    Когато искаш да направиш добро на купувача, произвеждаш нещо качествено и полезно, което да му служи дълги години. За да не му се налага да го сменя много скоро с "ново по-добро" и да харчи излишно пари. Когато искаш да измамиш купувача и да вземеш парите му, го убеждаващ, че боклуците, които продаваш днес са най-доброто. А след няколко години, го убеждава, че следващите боклуци, които продава, са много по-добри от боклуците, които е произвеждал и продавал преди няколко години.

    Например стерео усилвателите и ресивърите отпреди 20-30 години все още са добри и мног хора си ги харесват и ползват. Докато ресивърите произведени преди 4-5 години вече са непотребни боклуци. Защото в момента Dolbi стандартите са други и тези отпреди няколко години са некачествени.

    Относно мобилните телефони всеки нов модел е с камера с все повече мегапиксели и все по-голямо оптично приближение. И никой не задава въпроса, а от колко пиксели имам нужда, какво е максималното оптично приближение, което не размазва заради трептенето наръката ... Отговора е, че 12 MP са напълно достатъчни, е може и 24 MP. Защото повече мегапиксели, изискват повече памет за съхранение на снимките и повече време за пренос на даннитепо мрежите. Оптично увеличение по-голямо от 3 пъти е безмислено заради трептенето на ръката. Който иска да прави по-качествени снимки, да се насочи към по-качествени фотоапарати с 10 пъти по-големи матрици.