Last news in Fakti

7 Декември, 2022 11:57 2 091 1

Лаптоп с дисплей 600 Hz!

  • boe-
  • лаптоп-
  • екран-
  • 600 hz

Иновацията е дело на компанията BOE

Лаптоп с дисплей 600 Hz! - 1

Не толкова отдавна хората започнаха повече или по-малко да свикват с лаптопи с дисплеи, работещи на 144 Hz. Но за компанията BOE това очевидно изглежда недостатъчно.

И така, популярният производител на дисплеи показа най-новата си разработка - лаптоп с рекорден екран от 600 Hz! В същото време размерът на екрана на иновативния лаптоп е 16-инча.

За съжаление практически няма информация за самото устройство, нито за характеристиките на разработката на BOE. Ясно е само, че е малко вероятно новостта да влезе в продажба в близко бъдеще.

Компанията дори не е започнала да оборудва лаптопи с предпоследното си нововъведени - екран с 500 Hz. Ще припомним, че към момента най-близкият конкурент е Dell, които успяха да разработят само 480-Hz монитор за лаптопи.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    5 0 Отговор
    Авторите на проучване от 2014 г. от Масачузетския технологичен институт установиха, че мозъкът може да обработва изображение, което окото ви вижда само за 13 милисекунди.
    Тринадесет милисекунди се превеждат в около 75 кадъра в секунда.
    Всичко след тези 75Hz e просто маркетингов трик и нищо повече...