Last news in Fakti

8 Декември, 2022 10:23 3 382 1

Huawei обяви официално пускането на смарт часовник с вградени слушалки (ВИДЕО)

  • huawei-
  • watch buds

Устройството се нарича Watch Buds

Huawei обяви официално пускането на смарт часовник с вградени слушалки (ВИДЕО) - 1

Huawei потвърди официално слуховете, че ще пусне на пазара необичаен смарт часовник, наречен Huawei Watch Buds. Той ще представлява смарт часовник с вградени безжични слушалки. Самият часовник е подобен на Huawei Watch 3.

Huawei обяви официално пускането на смарт часовник с вградени слушалки (ВИДЕО)

За съжаление, все още няма много подробности, няма информация за това каква производителност или живот на батерията може да се очаква от устройството. Самият часовник работи с операционна система HarmonyOS.

Струва си да се отбележи още, че слушалките не приличат на предишните такива продукти на Huawei. Те имат прост черен и сребрист дизайн. Не е ясно и каква ще е цената на иновацията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да Добре

    0 0 Отговор
    Много съм изненадан. Леле голяма технологии
    Ама да питам епъл бът с блутут КАКВО ЛИ Е
    ЕПЪЛ ЧАСОВНИК С БЛУТУТ КАКВО ЛИ Е. ЩО Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ТОЗи часовник прилича сделано в СССР
    1929 година