Last news in Fakti

12 Април, 2023 13:13 2 169 1

Xiaomi пусна очила-слушалки

  • очила-
  • слушалки-
  • xiaomi

Китайската компания представи нова джаджа под марката Mijia - Smart Audio Glasses

Xiaomi пусна очила-слушалки  - 1

Джаджата представлява очила-слушалки и се свързва към вашия смартфон чрез Bluetooth. Аудио очилата са оборудвани с високоговорители, които създават 360-градусов съраунд звуков ефект. Има и функция за намаляване на шума и възможност за свързване към две устройства едновременно.

Xiaomi пусна очила-слушалки

Устройството има защита от прах и влага по стандарт IP54 и тежи само 38.1 грама. Рамките могат да се сменят според предпочитанията. Има пет вида рамки, от които да избирате. Очилата могат да работят седем часа в режим на разговор, 10 часа в режим на слушане на музика и 22 часа в смесен режим.

Xiaomi пусна очила-слушалки

Xiaomi Mijia Smart Audio Glasses се предлагат на платформата за групово финансиране на Xiaomi на цена от 799 юана (около 106 евро). Началната дата за доставките все още не е известна.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    1 1 Отговор
    Яко! От години чакам телефон ютия, ама има надежда с напредването на изкуствения интелект... Само да не е като ЧатГеПиТи да ми глади старите дрехи, щото новите още не са му в базата данни.