5 Май, 2023 11:39 4 972 10

Xiaomi пуска огромен, технологично усъвършенстван 610-литров умен хладилник

  • xiaomi-
  • хладилник-
  • ai

Цената на устройството също е атрактивна - $520

Xiaomi пуска огромен, технологично усъвършенстван 610-литров умен хладилник - 1

Устройството Xiaomi MIJIA Ice Crystal White е оборудвано с двойно честотно преобразуване, като целта на тази иновация е да запази храната свежа без образуване на скреж. Хладилникът впечатлява още със стъклен панел, полиран до огледален ефект.

Големият хладилник с двойна врата има 20 отделения и може да отговори на нуждите на потребителите за разделяне на продуктите. Рафтовете на вратите осигуряват двуредово съхранение на предмети и оптимизират наличното пространство.

Xiaomi пуска огромен, технологично усъвършенстван 610-литров умен хладилник

Xiaomi MIJIA Ice Crystal White е оборудван с висококачествен инверторен компресор, който осигурява отлична производителност и се предлага с 10 години гаранция. Нивото на шума на хладилника е само 36 dB, което допринася за комфортна атмосфера в дома.

Обемът на хладилника е 610 литра, като устройството може да се управлява дистанционно, както и да се регулира температурата посредством различни режими на работа. Има и поддръжка за гласови команди, изпълнявани от Xiao Ai. Цената на хладилника е около $520.

Xiaomi пуска огромен, технологично усъвършенстван 610-литров умен хладилник


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петжихладилник

    16 3 Отговор
    Ако сте наддали повече от пет кила по празниците, няма да ви отвори вратата на фризера с месото, а само отделението за киселото мляко и зеленчуците. Освен това ще прати на всичките ви контакти, снимки със злобен коментар колко сте дебели.
  • 2 Селянина с колелото

    11 2 Отговор
    Цената е доста добра за такъв размер хладилник. Но като се жаже "умен" колко да е умен един хладилник ... колкото един шкаф или ... :-D

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Смартхоум

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Селянина с колелото":

    Колкото един умен телевизор с камера и интернет, който би могъл да изпраща видео и звук на зрителите на дивана в хола, до сървърите на производителя и не само.
  • 4 колко руzzoфила

    1 3 Отговор
    събира?
  • 5 По-умен, най-умен

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Селянина с колелото":

    Е вероятно е по-умен от твоя хладилник. То и не се иска много акъл за един хладилник.

    Достатъчно е да те уведоми от приложението, че си му забравил вратата отворена или пък да му кажеш да мине в режим супер фрост за следващите 24 часа когато си прибрал 10-20 килограма месо за замразяване, а после да върне нормалната температура и да не се занимаваш с глупости да гледаш, ако въобще имаш такъв прецедент де и знаеш, че това трябва да се прави. А като не те кефи просто недей го свързва с wi-fi и ще си имаш тъп хладилник, на страхотна цена.

    Тези от xiaomi наистина напредват по всички фронтове и предлагат по-добро качество на по-ниска цена от останалите.

    Коментиран от #7

  • 6 е това е

    3 0 Отговор
    Даже и хладилниците станаха по-умни от хората. Честито на печелившите!
  • 7 Иван

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "По-умен, най-умен":

    Спорно е. Наскоро си взеха настолната им Pro смарт лампа. Изглеждаше страхотно, но нищо общо с реалността. Крива основа, леки драскотини, огромен и грозен power brick, а клатенето на цялата лампа беше скандално. В момента се опитвам да я продам на някой.

    Коментиран от #10

  • 8 Xioami номер 1

    7 0 Отговор
    Притежавам доста техни неща и де получи добра екосистема. Повече от доволен съм
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.