Last news in Fakti

16 Февруари, 2023 09:25 1 007 1

Apple може да представи MacBook Air 15 още през пролетта

  • macbook-
  • air 15-
  • apple

Очаква се 15-инчовият модел да бъде копие на настоящата 13-инчова версия

Apple може да представи MacBook Air 15 още през пролетта - 1

Според запознати, Apple е почти на крачка от анонса на новия си лаптоп с 15-инчов екран - MacBook Air. И така, анализаторът на DSCC Рос Йънг твърди, че производството на устройството вече е започнало.

Ако това е вярно, то означава, че обявяването на лаптопа ще се състои приблизително през април. Очаква се 15-инчовият модел да бъде копие на настоящата 13-инчова версия. Единствената разлика ще бъде само в размера на екрана.

Ще припомним, че през 2022 г. се проведе основен редизайн на линията Air. Тогава Apple представи първия модел с „бретон“, като по-старите Pro-модели. Новия 12-инчов MacBook пък се очаква да бъде представен в края на 2023 г. или началото на 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малеее

    0 0 Отговор
    Тия правят 4 лаптопа и през пет дена само се хвалят, че имат нов лаптоп. То не бяха процесори М1 та процесори М2. Не можеш им запомни имената вече! Горкият Интел, направо ще залезе - хахаха. Ако не са им скъпите дисплеи от тайван направо са за мустака!