Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 12:00 1 150 4

Apple планира да пусне лаптоп с гъвкав дисплей

  • apple-
  • гъвкав екран

Според последна, непотвърдена информация, Apple може би подготвя не сгъваем iPad, а пълноценен MacBook с гъвкав дисплей!

Apple планира да пусне лаптоп с гъвкав дисплей - 1

Според популярния анализатор Рос Йънг от Display Supply Chain Consultants, "Ябълковата компания е иставила идеята за сгъваем iPad". В същото време той твърди, че е проучил внимателно веригата за доставки на Apple и е стигнал до извода, че през 2025 година ни очаква MacBook с гъвкав екран.

В момента не се знае много за сгъваемия лаптоп на компанията. Известно е само, че дисплеят му ще 20.5 инча. Но самият факт, че от Apple работят върху нещо подобно, ни позволява да говорим за бъдещи иновации в сегмента на мобилните компютри.

Припомняме, че от следващите големи премиери от Apple се очаква демонстрация на първите AR очила. Те се очакват през първата половина на 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    11 1 Отговор
    Направо целия да се гъне е най-добре за мен. Онзи ден си съборих лаптопа с който качвам програми на машините си и му поломих пантите и кой знае още какво.
    Та за мен трябва да е гумен целия. Като падне и да подскочи.
  • 2 Аааааа

    11 1 Отговор
    Ееееем...чи мноо хуууу , га ша го пускат викатИ?

    Коментиран от #3

  • 3 Тод

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Аааааа":

    Малко по-натам към 2050.

    Коментиран от #4

  • 4 Аааа добре

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тод":

    Да не бързам да събирам пари значи. Има ереме. Ама те го бавят щото го усъвършенстват ли?