Last news in Fakti

2 Март, 2023 21:48 1 359 1

Ford oбяви кога връща F-150 Lightning на поточната линия

  • ford-
  • f-150-
  • lightning-
  • батерии-
  • производство

Проблемите с батериите трябва да са решени

Ford oбяви кога връща F-150 Lightning на поточната линия - 1

В началото на февруари Ford спря производството на електрическия пикап F-150 след като един от пикапите подпуши на поточна линия. За радост това се размина без сериозни поражения, а сега от компанията заявиха, че са готови да върнат Lightning на поточната линия. По план това трябва да се случи още преди средата на този месец.

От Ford обявиха 13 март като официална дата, което ще позволи на главния доставчик SK On да произведе и достави нови батерии, които да бъдат вградени в новите пикапи. Все още не е ясно как ще протече производството от 13 март и дали Ford ще започне с бавни темпове или ще работи на пълна пара и ще продължи сглобяването на пикапа.


Независимо от развитието, това сериозно ще повлияе на доставките, тъй като и към момента те са прекъснати. От компанията все още не са обявили сервизна акция за вече доставените автомобили, макар да бе очаквано от много.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    11 3 Отговор
    Зелената сделка не важи за янките!
    Там се продават карбураторни камиони с V8, а на ЕС му взривиха "демократично" северен поток и му казаха трябва да си купувате електрички и фотоволнаици, щото и петрола ще ви спрем от Русия???!!!

    С такива "партньори" като краварите, врагове не ви трябват!!!