Last news in Fakti

7 Март, 2023 11:38 4 711 5

Първият умен часовник с изкуствен интелект

  • умен часовник-
  • chatgpt

Часовникът Amazfit поддържа ChatGPT

Първият умен часовник с изкуствен интелект - 1

Китайската марка за смарт устройства Amazfit добави невронната мрежа ChatGPT към своите смарт часовници. Сега потребителите ще могат да получават почти всички данни, които са публикувани в интернет с помощта на часовника.

За да активирате чатбота, трябва да стартирате приложението. След това можете да получите различна информация от чатбота, текущия час и дата, час в други градове и държави. Можете също така да зададете въпроса „Как мина денят ми?“, след което ChatGPT ще ви каже за броя стъпки, направени на ден, оставащия заряд на батерията на часовника и т.н.

От Amazfit са уверени, че техният продукт ще може успешно да се конкурира с умните часовници на Apple, Samsung и Google, тъй като никой досега не е успял да интегрира изкуствен интелект в умни часовници, с изключение на китайската марка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    6 1 Отговор
    В Алиото е 1200лв!
  • 2 Минго

    12 0 Отговор
    И бабите на пазара вече взеха да продават изкуствен интелект! За нищо го нямате този изкуствен интелект!
  • 3 полицай влиза при доктоора

    1 0 Отговор
    Сваля си фуражката. На главата му една жаба. Жабата поговорили на доктора: Докторе, а, бе, виж какво ми излезе на зад ника?!
  • 4 Дедо

    2 0 Отговор
    може да вдигнат нивото на БГ политиците, ако си купят

    Коментиран от #5

  • 5 Пилотът Гошу

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дедо":

    Тц, загубена кауза е.