Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 11:34 2 229 3

Смарт очила с функця ChatGPT

  • очила-
  • chatgpt

Solos AirGo3 се предлагат в три модификации с различен дизайн

Смарт очила с функця ChatGPT - 1

Solos представи смарт очилата AirGo3 с бърз достъп до чат бота ChatGPT. Аксесоарът може да превежда реч в реално време, да показва известия от смартфон и да изпълнява някои задачи за фитнес тренировки. В същото време външният вид на новия продукт почти не се различава от обикновените очила.

Можете да контролирате работата на притурката с глас или чрез мобилно приложение. За да „чатите“ с ChatGPT, просто трябва да зададете въпрос на глас. Очилата ще „чуят“ потребителя с помощта на вграден микрофон и ще „шепнат“ отговора през малки високоговорители, разположени близо до ушите. По същия начин притурката може да превежда реч в реално време и да възпроизвежда известия, получени на смартфона.

Смарт очила с функця ChatGPT

В допълнение, новият продукт може да изпълнява функциите на TWS слушалки и фитнес тракер. Очилата информират собственика, че седи в неправилна позиция, напомнят му да пие вода редовно и проследяват консумацията на калории и други показатели за активност. Вградената батерия според производителя е достатъчна за седем часа разговори по телефона и до 10 часа възпроизвеждане на музика.

Новият продукт вече е пуснат в продажба в САЩ в три модификации с различен дизайн и цени: Argon ($299), Xeon ($199) и Helium ($199). Всички те са защитени от прах и вода по стандарт IP67 и поддържат инсталирането на диоптрични лещи.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    0 0 Отговор
    На "потребителите" на тая изгъзица ще се налага "Очилата информират собственика, че седи в неправилна позиция, напомнят му да пие вода редовно ". Много поучително и добре говори за собствениците. Ще трябва да им се напомня да пият вода, да ядат... Дали джаджата ще напомня че им се ходи по голяма нужда?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Гого

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Ще ти напомня, че прекаляваш с ракията
  • 3 хаха

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    щом напомня за ядене и пиене най-вероятно ще напомня и за изхождане, а щом не отговаряш на изискванията на АИ ти повиква престилките да те поправят