Last news in Fakti

25 Април, 2023 10:55 1 727 2

Преносимо устройство, създаващо екран на ръката ви

  • джаджа-
  • екран

В момента джаджата може да бъде поръчана само предварително

Преносимо устройство, създаващо екран на ръката ви - 1

Компанията Humane, съоснована от бивши служители на Apple, представи малко устройство, което създава виртуален дисплей в дланта на ръката ви или на друга повърхност от кожата.

Устройството е по-малко от смартфон и работи с чип Qualcomm с Android OS. Оборудвано е с лазерен проектор, който създава зелена проекция с квадратна форма и с отлична точност.

Преносимо устройство, създаващо екран на ръката ви

Джаджата има и камера, която се използва за визуален превод на текст. Предполага се, че джаджата има и други сензори, а гласовите команди се активират чрез докосване върху корпуса на устройството.

Самото то се може да се монтира на яке или дреха и се активира от жълт сензор в горната му част. В момента устройството може да бъде поръчано само предварително, а повече информация за необичайната техника се очаква по-късно.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жъта нашивка - давидова звезда

    8 4 Отговор
    през 21ви век етикетите за добитъка станаха цифрови
  • 2 Разменна монета ЧОВЕК

    6 2 Отговор
    Овцевъдството е най-скъпоплатоно при опитомяване на двуноги бозайници