Last news in Fakti

3 Август, 2023 09:43 3 746 1

Сгъваем електрически велосипед с пробег от 100 км и цена $399

  • сгъваем велосипед-
  • електрически скутер

Иновацията се нарича Mihogo Mini

Сгъваем електрически велосипед с пробег от 100 км и цена $399 - 1

Американската марка Mihogo обяви кампания за набиране на средства за производството на велосипед трансформер с електрически мотор Mihogo Mini. Иновацията се отличава от други подобни модели с впечатляващия си резерв на мощност, много аксесоари и ниско тегло.

Компактното превозно средство е изградено върху метална рамка, оборудвана с предна хидравлична вилка и 350 W мотор, способен да ускори мотоциклета до 35 км/ч. Mihogo Mini тежи 19 кг и може да измине до 100 км с едно зареждане на литиево-йонна батерия Panasonic с заявен ресурс до 1200 цикъла без значителна загуба на капацитет.

Сгъваем електрически велосипед с пробег от 100 км и цена 9

Благодарение на сгъваемия дизайн на кормилото и седалката, велосипедът е лесен за съхранение в малък апартамент или транспортиране в кола. Данните за заряда на батерията, скоростта и навигацията се показват на 2.4-инчов дисплей, разположен на кормилото. В същото време можете да се свържете с бордовата електроника чрез Bluetooth чрез мобилно приложение.

Производителят обяви и различни аксесоари за е-велосипеда: кошница за пазаруване, чанта за кормилото, детски седалки и допълнително отделение за втора батерия. Цената на новите артикули ще бъде от $399, в зависимост от конфигурацията, началната дата на продажбите ще бъде обявена по-късно.

Сгъваем електрически велосипед с пробег от 100 км и цена 9


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Тази булка ще може ли да вдигне 20кг джелязо и да го натика в багажника или ще ѝ помага и детето? Иновацията просто е прекалено тежка, за да конкурира мобилността на тротинетките в големия град. С тротинетката все пак можеш да влезеш в метрото или автобуса или да я пренесеш лесно по стъпалата.