Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 22:04 1 338 3

Google ще осигури резервни части за 7 години напред при Pixel 8

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8-
  • pixel 8 pro

Заедно с това ще видим и софтуерни ъпгрейди

Google ще осигури резервни части за 7 години напред при Pixel 8 - 1

Google изглежда са решили, че смартфоните им ще могат да се ползват изключително дълго време от потребителите и след като от компанията обещаха, че ще дадат максимално дълъг срок за софтуера, сега се появи друга добра новина за клиентите. ОТ компанията обявиха, че ще дадат и изключително дълъг срок за поддръжка на резервни части.

Google ще поддържа налична база от части за Pixel 8 и Pixel 8 Pro до 2030-та година. Това става ясно от официално изявление на марката в което обещават освен 7-годишната поддръжка на софтуера, такава да има и за хардуера.

Макар да няма много части, които да се счупят при смартфона, то ще е добре да има поддръжка за екран, батерия или други елементи, които поради една или друга причина „сдадат багажа“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гугъл

    1 3 Отговор
    Само търсачка

    Коментиран от #2

  • 2 Гугъл

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гугъл":

    За бизнеса и обикновения човек
  • 3 Неграмотна статия

    1 0 Отговор
    Поредната … ще си пусна СВ за работа във факти и аз !